USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині контрабандисти намагалися переправити м'ясо до Білорусі

10 Вересня 2016 17:56
Прикордонники Луцького загону під час моніторингу кордону виявили мішки із м’ясною продукцією, які порушники підготовили для незаконного переміщення через кордон з Республікою Білорусь, повідомили у Держприкордонслужбі.

Знахідку прикордонники виявили в 5 метрах від державного кордону, неподалік села Тур Ратівського району.

Наразі проводяться дії щодо встановлення осіб причетних до даного правопорушення.

По даній ситуації повідомили Державну фіскальну та ветеринару служби України, а також білоруських колег.

Нагадаємо, Білорусь з 1 вересня ввела тимчасові обмеження на ввезення свинини з Волинської та Вінницької областей України через африканську чуму свиней (АЧС).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 26 серпня стало відомо, що в двох районах Волині виявили спалах африканської чуми свиней. В цих районах заборонили реалізувати свинину на ринках та магазинах, а також встановили ветеринарно-поліцейські пости зі шлагбаумами, попереджувальними знаками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus