USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині на вихідних сталося три ДТП

18 Серпня 2014 13:51
В результаті недотримання Правил дорожнього руху на лікарняних ліжках опинилося троє осіб. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Автопригода сталася 16 серпня близько 18 години у

Ковелі на вулиці Івасюка. Водій, 52-річний житель Ковельського району, керуючи автомобілем "ГАЗ-3307", не надав переваги в русі автомобілю, що рухався по головній дорозі.

Внаслідок цього автомобіль зіткнувся із маршрутним таксі "Фольксваген ЛТ" під керуванням 56-річного жителя Ковельського району. У автопригоді постраждала пасажирка маршрутного таксі 59-річна ковельчанка. Її з тілесним ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення центральної районної лікарні.

Цього дня о 03:25 дорожньо-транспортна пригода трапилася на автодорозі Ковель-Жовква у місті Нововолинськ. Невідомий автомобіль скоїв наїзд на 19-річного місцевого жителя. Після скоєного ДТП водій з місця пригоди зник. Збитого хлопця із множинними тілесними ушкодженнями доставлено в реанімаційне відділення центральної міської лікарні. Автомобіль «BMW-740», що скоїв наїзд на потерпілого, правоохоронці виявили у місті Нововолинськ. Згодом було встановлено особу водія, який на момент аварії перебував за кермом, ним виявився 27-річний житель Іваничівського району.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася наступного дня у Ківерцях. Близько 21:00 години на перехресті вулиць Київська-Чапаєва 40-річний житель обласного центру, керуючи автомобілем "ВАЗ 21063", скоїв зіткнення з автомобілем "Мерседес Віто".

За кермом буса перебував 44-річний житель Ківерець. Внаслідок ДТП водій автомобіля "ВАЗ 21063" з тілесними ушкодженнями госпіталізований в травматологічне відділення центральної районної лікарні.

За фактами ДТП розпочато кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus