USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині начальник «малював» працівникам зарплату

4 Серпня 2014 18:54
Начальника дільниці шахти №9 "Нововолинська" судитимуть за корупційне правопорушення.

Прокуратура Нововолинська скерувала до суду обвинувальний акт щодо начальника дільниці вентиляції та техніки безпеки шахти №9 "Нововолинська" Державного підприємства "Волиньвугілля".

Посадовець обвинувачується у розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні. Про це інформують у прес-службі волинської прокуратури.

Як стало відомо, він умисно вніс в офіційні документи неправдиві відомості щодо виходу на роботу працівників своєї дільниці, які насправді перебували за межами України. Унаслідок таких дій працівникам виплатили заробітну плату за невідпрацьовані робочі години у сумі понад 16 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування начальник дільниці визнав свою вину у скоєних протиправних діях та відшкодував завдані збитки.

Тепер - слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Онисим Показати IP 4 Серпня 2014 19:56
було в інтернеті що керівнички ..волиньвугілля.. незаконних премій собі на 600тис. грн. в кишені та дамські сумочки поклали!
бухгалтер Показати IP 5 Серпня 2014 07:12
головний лікар швидкої також своїй команді ....намалював.... зарплату. достойну.
Аня до бухгалтер Показати IP 5 Серпня 2014 09:12
А за лікарів не говорити, а кричати хочеться. Їх потрібно видушити всіх,може інші схаменуться.Видно-0це вже буде кінець світу і його зробить Путін.Бо люди не каються, а сатана ще більше їх накручує
Анонім Показати IP 5 Серпня 2014 09:10
А це, що дивина та в кожній бюджетній організації море мертвих душ,усіх начальників знайомі, дітки одержують зарплату.А ви перевірте ще центри зайнятості там дупи підтирають за кордононм, а тут допомогу по безробіттю одержують, бо гарно заплатили.Корупція зашкалює, а створюють видимість,що борються з неюНічого не було і не буде витравлять,видушать і повбивають наших діток і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus