USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині нова дорога пішла під землю

12 Серпня 2014 22:30
Нова дорога у Володимирі-Волинському, після прокладання каналізації та асфальтного покриття, в багатьох місцях пішла під землю. Про це повдомляють депутати Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба та Микола Стольницький, до яких звернулись мешканці міста.

10 серпня 2014 року жителі Володимира-Волинського поскаржилися місцевим депутатам на те, що нещодавно заасфальтована вулиця Івана Багряного провалюється під землю.

Сергій Коба та Микола Стольницький побували на вулиці Івана Багряного і переконалися у правдивості сказаного. Частина щойно укладеного асфальту в багатьох місцях провалилася, а на місці провалля утворилися глибокі ями. Справа в тому, що відрізок вулиці тільки місяць тому заасфальтували. Місцеві жителі кажуть, що це зробили відразу ж по закінченню робіт з прокладання каналізації.

«Новесенький асфальт пішов під землю від чого утворилися ями глибиною більше метра. Два каналізаційні люки полопали. На це все, у сьогоднішній військовий час, витрачаються кошти громади та місцевого бюджету. Усі роботи на вулиці Івана Багряного ми моніторимо вже близько року. Недотримання стандартів при проведенні робіт було дуже багато. Зокрема, частина каналізації перероблялася, а оскільки жителі хотіли, щоб справу вже врешті доробили до кінця, то мабуть міська влада скористалася цим і зробила все поспіхом, аби потім можна було похвалитися на виборах. Але не так склалося, як гадалося. Тому найближчим часом будуть направлені депутатські звернення до контролюючих органів для перевірки якості виконаних робіт та витрачених коштів» - зауважив депутат Микола Стольницький.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ірина Показати IP 13 Серпня 2014 00:55
Соромно читати подібні "новини" Злодійство наших дорожників вражае!!! Будинки,зведені на вкрадені кошти у них чомусь не валяться
Анонім до Ірина Показати IP 13 Серпня 2014 07:08
Той, хто відповідав за цю кладку ПОВИНЕН тепер за свій кошт покласти нову. Інакше, бєспрєдєл буде продовжуватися. ТРЕБА КАРАТИ.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 02:53
коментар було видалено
журналіст з Володими Показати IP 13 Серпня 2014 08:55
Чому тут дивуватися.. Це ж Володимир-Волинський, місто з відповідними традиціями та методиками відмивання державних та громадських грошей...
Всезнайко Показати IP 13 Серпня 2014 08:58
О, то нова влада ще більше краде?
Оля Показати IP 13 Серпня 2014 10:32
А чому не написали, що внаслідок недотримання норм при проведенні робіт там загинула людина? саме коли робили цей відрізок дороги в ямі стався обвал і один робочий загинув!!!!! Жителі вулиці одразу побачили, що роботи ведуться НЕ ПРАВИЛЬНО, але ж хто їх слухав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus