USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині обрали нового «мера»

2 Червня 2014 11:05
Волиняни обрали нового мера «Студентської республіки». У «виборчих перегонах» змагались два кандидати: Вихованець Сергій з Луцького кооперативного коледжу та Ковальчук Євген - студент Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, - повідомили організатори. Тим часом, впевнену перемогу здобув Сергій Вихованець, випередивши суперника всього на один голос.

Нагадаємо, що 30 – 31 травня 2014 року на базі дитячого табору «Ровесник» (село Забороль, Луцького району) відбувався регіональний етап молодіжного мульти-фестивалю «Студентська республіка 2014».

Окрім мера, студенти обирали студентський магістрат із двох партій: «Студсила» та «Жигулі». Голоси виборців розділились 41% на 59% на користь партії «Жигулі». До магістрату Волині 2014 року увійшли: Табачук Олексій (ЛНТУ), Бараков Михайло (ВДУКіМ), Жук Дмитро (ЛіРОЛ), Оніщук Катерина (ЛПК), Мельничук Ілля (ЛКК), Марчук Катерина (ЛПК) – від партії «Жигулі». Герасимчук Роман (СНУ), Ожеховський Олександр (ВДУКІМ), Крайнік Юлія (СНУ), Уляницький Андрій (КТБП СНУ).

Обрані студентські депутати представлятимуть область на Всеукраїнському етапі мульти-фестивалю «Студентська республіка», який відбудеться в серпні.

На відкриття фестивалю завітав виконувач обов'язків начальника обласного управління молоді та спорту Ігор Дмитришин, який привітав учасників і глядачів та побажав вдалого свята.

Цьогоріч на фестивалі були представлені 11 навчальних закладів (близько 250 учасників), які протягом фестивалю повинні були позмагатись у різноманітних змаганнях та конкурсах, але через складні погодні умови змогли відбутись лише інтелектуальні змагання, оскільки ігрові майданчики були не придатні для проведення спортивних змагань.

Організаторами фестивалю були громадські організації: «Студентська республіка», «Студентська рада Волині» та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Студент Показати IP 2 Червня 2014 11:37
Впевнена перемога це в Пєті Порошенка, а один голос-просто повезло
111 Показати IP 2 Червня 2014 11:56
Скільки ви будете гратися в дитячі ігри? Привчайте студентів до праці, а не керівництва.
Валерій Показати IP 2 Червня 2014 12:48
Згоден з вами повністю. Привчати потрібно і потрібно було б повернути практику студентських отрядів , які б могли допомагати на будівництвах і т.д., але це може бути лише з ініціативи ВНЗ, і аж ніяк не з ініціативи громадської організації. Суть проекту полягає в тому щоб показати студентам комунікацію між різними навчальними закладами та обрання кращого студента , який номінально буде мером протягом одного року...але це дуже відносна влада)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus