USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині оновлюються ікони

11 Квітня 2014 17:46
Лики Ісуса Христа і Діви Марії у домі Віри Войтюк відновлюються зараз. А от образи Спасителя та Богородиці з Дитятком відновилися в оселі Олександри Гевель приблизно десять років тому, але про це стало відомо відносно недавно.

З цієї нагоди на Благовіщення Пресвятої Богородиці, митрополит Луцький і Волинський Михаїл відслужив молебень перед оновленими іконами у храмі Різдва Пресвятої Богородиці села Мощена Ковельського районного деканату. Із ним, зокрема, служили декан Ковеля протоієрей Анатолій Александрук і настоятель парафіїсвященик Василь Старевич.

Усі ці реліквії власники передали у храм і за благословінням владики їх виставили для загального вшанування.

У слові до присутніх високопреосвященний сказав, що ці чудесні оновлення є закликом Господа Бога до мешканців села духовно оновлюватися, це знамення того, що Він чекає зміцнення їхньої віри. Далеко не в кожному селі трапляється таке чудо. Кому ж більше дано, з того буде й більше спитано, тож треба не розслаблятись у своєму християнському подвигу, особливо в часі Великого посту, наголосив архієрей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ір Показати IP 11 Квітня 2014 17:55
Ну що можна сказати-хворі люди!!!
однозначно Показати IP 11 Квітня 2014 19:46
однозначно
анонімус Показати IP 11 Квітня 2014 20:17
до села закликає, а до луганська не може?
ппппппппппп Показати IP 13 Квітня 2014 11:51
рррррр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus