USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині переселенцям видали продуктові набори

3 Липня 2014 13:54
Продуктові набори отримали сім’ї з Автономної Республіки Крим та східних областей. Про це інформують у прес-службі міської ради.

Благодійна акція Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Церкви Християн Адвентистів Сьомого дня та благодійного фонду «Місто надії» відбулася вчора, 2 липня.

Загалом, 12 сімей, які виїхали з Автономної Республіки Крим, Севастополя та східних областей на тимчасове перебування до Луцька, отримали продуктові набори.

Завдяки співпраці Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді із Церквою Християн Адвентистів Сьомого дня здійснюються соціальний патронаж 12 найкризовіших сімей, які упродовж 2014 року отримали 47 продуктових наборів. 2 сім’ї забезпечили побутовою технікою, 6 дітей, з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, відпочили у таборі при церкві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus