USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині п'яні чоловіки влаштували автоперегони з прикордонниками

8 Квітня 2020 14:57
Прикордонники відділу «Римачі» Луцького загону припинили правопорушення, яке відбувалось поблизу прикордонного підрозділу.

7 квітня троє місцевих жителів на автомобілі української реєстрації, під’їхавши до військового містечка та посигналивши із автівки, демонстративно здійснили розворот і на великій швидкості попрямували у бік державного кордону. Про це повідомляють на сторінці Західного управління Держприкордонслужби у фейсбуці.

Автомобіль протаранив загороджувальну конструкцію та попрямував через контрольно-слідову смугу.

Група реагування почала негайне переслідування правопорушників. Водій з пасажирами, побачивши прикордонників, намагалися здійснити втечу у зворотному напрямку до населеного пункту Висоцьк. Однак під час розвороту не справився з керуванням і пошкодив ще й загороджувальний паркан військового містечка.

Силами прикордонного наряду автомобіль блокували, а осіб затримали. За візуальними ознаками усі перебували в стані алкогольного сп’яніння.
На місце вчинення правопорушення прикордонники викликали представників поліції. На осіб, які влаштували на кордоні такі розваги, складені відповідні матеріали, а транспортний засіб евакуювали до Любомльського відділу поліції.

До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.1 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ввв Показати IP 8 Квітня 2020 15:15
Назад в польщу їх...приїхало..б....ло..
волиняка з володимир Показати IP 8 Квітня 2020 15:15
І знову, як декілька тижнів тому збереться пів-села і прийдуть під заставу.... Купа пяних місцевих бидлаків погрожуватимуть і казатимуть що хлопці приїхали на полосу сіно косити, а прикодонники іх незаконно затримали.
Любомильчан Показати IP 8 Квітня 2020 16:19
Ви були там на місці, що ху..ю свою виписуєте!!!
Ага до Любомильчан Показати IP 8 Квітня 2020 16:47
Розкажи свою. То напевне вони по сіно і гриби їхали, а з них погранці от так "позбиткувались"?
Володимир Показати IP 8 Квітня 2020 17:51
Не розумію ну навіщо той кордон разом з культивованою смугою? Ліпше перенести все разом з митниками на схід.А якщо Євросоюз має бажання то нехай охороняє і не впускає до себе нелегалів .Нормальні люди їдуть дорогою а не через поле!
? до Володимир Показати IP 8 Квітня 2020 18:16
Сивуху з чого робив? Ацитон добавляв?
Для Володимира Показати IP 8 Квітня 2020 19:42
Тоді Євросоюз завалить Вас нелегалами бо вони передаються в країну з якої слідували, а як ти доведеш що вони не з України
5.45 Показати IP 8 Квітня 2020 23:43
animals

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus