USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині підприємцям вручили обласні та районні нагороди

3 Вересня 2016 18:59
Підприємців з професійним святом привітали на Волині. Так, з нагоди відзначення Дня підприємця у Ківерцівському районному центрі зайнятості відбулося засідання «круглого столу», - інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

У заході взяли участь народний депутат України (від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ірина Констанкевич, депутат Волинської обласної ради (фракція «УКРОП») Олександр Омельчук, депутат облради, голова Асоціації роботодавців району Володимир Дейна, директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук, голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук, голова райради (депутат райради від УКРОПу) Григорій Недопад, директор районного центру зайнятості Микола Музичук, підприємці, які користуються послугами служби зайнятості.

Микола Музичук привітав підприємців району зі святом та акцентував увагу на соціальних послугах, які надає центр зайнятості для роботодавців. Під час засідання також обговорили проблемні питання ведення бізнесу та механізми ефективної співпраці.

Ірина Констанкевич розповіла про свій досвід співпраці у реалізацїі проектів з обласним центром зайнятості. Тоді Ірина Мирославівна працювала проректором тепер вже Східноєвропейського національного університету. У результаті спільних, на базі вузу створили Центр кар’єри, запроваджувався європейський досвід у підготовці фахівців.

Директор Волинського обласного ЦЗ Раїса Кучмук підняла питання необхідності реформування профтехосвіти, підготовки спеціалістів робочих професій, дефіциту кваліфікованої робочої сили.

Її думку продовжив голова районної ради Григорій Недопад. З його слів сьогодні вважається непрестижними багато робітничих спеціальностей. «Усі хочуть бути економістами і юристами, хоча хороший зварювальник чи токар отримують високі заробітні плати», - сказав Григорій Вікторович.

За високий професіоналізм та сумлінну працю кращим підприємцям району вручили обласні і районні нагороди.

На завершення народний депутат побажала підприємцям мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя, реалізації ідей та проектів, нескінченої ділової енергії, впевненості у власних силах, надійних партнерів і подальшого процвітання.

Інна Тетюрко.

Прес-служба Волинського УКРОПу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 3 Вересня 2016 19:53
Ось за це спасібо велике та наш низенький доземний уклін!
Тетяна Показати IP 3 Вересня 2016 21:20
Дуже "приємно" чути, читати в кожному ЗМІ про керівництво району та їх заслуги, а чому не має прізвищ підприємців і за які досягнення їх нагороджено?
волинянам Показати IP 3 Вересня 2016 23:50
кучмучка??????...недалекий сільський голова з любче - позор для Волині!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus