USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Підприємців Волині закликають економити

6 Жовтня 2014 10:54
Щоб вберегти енергетичну систему області під час опалювального сезону, дотримуватися обмежень зі споживання газу та електроенергії закликають в облдержадміністрації волинські підприємства.

Зустрічі з представниками бізнесу продовжує робоча група антикризового штабу при облдержадміністрації. Про це під час оперативної наради 6 жовтня повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

З його слів, з метою підготовки до зими, робоча група має наміри зустрітися з кожним представником підприємств, які є вагомими у частині споживання енергоносіїв на Волині.

Аналізуватимуть стан виконання виробничої програми, завантаження підприємства до завершення опалювального сезону, щоб знати, як поводитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій в енергетиці області.

На меті мають не допустити зупинку роботи підприємств та вберегти енергетичну систему Волині в пікові години. Він зауважив, що важливо встановити для усіх підприємств однакові «правила гри».

Дії, які сьогодні здійснюють «Волиньобленерго» та «Волиньгаз», з його слів, не усіх влаштовують, до нього зверталися керівники певних структур з проханням скасувати обмеження обленерго.

Своєю чергою, він закликав представників підприємств з розумінням поставитися до заходів «Волиньобленерго», щоб убезпечити питання енергозабезпечення Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вова Показати IP 6 Жовтня 2014 11:06
хай вже на собы економлять обіцяли багато а тепер економ і економ бідні українці . а ті що жеруть -то кричають ми любимо тебе україно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus