USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині працюватиме патронатна психологічна служба для учасників АТО

18 Вересня 2014 08:38
Спеціальна служба для психологічного супроводу і допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їхніх родин незабаром працюватиме в області. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації

Зі сліви заступника голови облдержадміністрації Світлани Мишковець, служба формується із числа практичних психологів та лікарів-психотерапевтів і працюватиме в усіх містах та районах області. Психологи-координатори роботи з надання психологічної допомоги уже увійшли до складу місцевих оперативних штабів з питань протидії загрозам національній безпеці.

«Патронатна служба надаватиме психологічну допомогу шляхом роботи мобільних груп, індивідуальних консультацій та через телефони довіри. До зазначеного напрямку також залучено і священнослужителів», - зазначила Світлана Мишковець.

Сьогодні для 50-тьох зазначених фахівців розпочався дводенний семінар-навчання. Його мета – отримання базових знань, умінь і навичок в сфері надання психологічної допомоги дорослим і дітям, які пережили катастрофу, кризову ситуацію за обставин, які нині склалися в Україні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку надаватимуть безкоштовну психологічну підтримку для учасників антитерористичних операцій на Донбасі та членів їх родин у рамках спільного проекту благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» і кафедри практичної психології та безпеки життєдіяльності СНУ імені Лесі Українки, який стартує з 25 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Чурило Показати IP 18 Вересня 2014 09:20
Це свідоме витрачання коштів невідомо куди, поверніть хлопців в їх сімї, і це найкраща реабілітація
белое крыло Показати IP 18 Вересня 2014 10:38
Есть методики после второй мировой Страна Япония...которая прошла Ад Хиросимы..А Тренедть не поможет.Нужна активная форма реабилитации.Просто Выборв ..выборы Депутаты..разные...ну и к с лову..сколько стоит для громадських оганизация арнеда зала для Наших-как вы называете чинушки.Деток) Сколько 1000 2000 ..а может и 5000.???? зачем весь этот цирк....боритесь с корупцией сектами в школах...
это преступление Показати IP 18 Вересня 2014 11:57
воровать деньги у солдат на подобные пустословные прожекты.есть лишние деньги в госпиталь или адресно семьям отдайте.а языкомаханием себя полечите

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus