USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині продадуть літаки контрабандистів

10 Листопада 2016 11:07
Літаки, які використовувалися для контрабанди, реалізують, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

Зокрема, в рамках проведення слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні про контрабанду зброї, історико-культурних цінностей та товарів підакцизної групи, працівниками прокуратури Волинської області та обласного Управління СБУ в січні та червні поточного року в лісових масивах Маневицького району були виявлені два літаки «АН-2», які використовувались для протиправного переміщення через кордон вантажу цигарок іноземного виробництва.

Згідно з судовим рішенням, на обидва літаки наклали арешт на час проведення досудового розслідування і встановлення всіх обставин вчинення контрабанди.

Крім того, з ініціативи уповноваженого прокурора, слідчим суддею 9 листопада прийняте процесуальне рішення про передачу одного з раніше вилучених літаків для реалізації та звернення виручених коштів в дохід держави.

Питання реалізації в такий спосіб іншого літака - знаряддя контрабанди, буде вирішено найближчим часом, після проведення всіх необхідних слідчих та процесуальний дій, пов’язаних з цим літаком.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у червні цього року в Маневицькому районі затримали два літаки, які були причетні до пересезення контрабанди.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Радовичі Показати IP 10 Листопада 2016 11:18
А Микитюка питали ? Хами!!!! Чи прокурор собі як викуп забере)))))
Шо Показати IP 10 Листопада 2016 11:22
Цікаво хто і для чого їх буде купляти?Коротше по новому кругу.
волиняка Показати IP 10 Листопада 2016 12:19
Звісно, що куплять. А куплять ці літачки контрабандисти -початківці На мій погляд найкраще ці літаки оформити як конфіскат, з подальшою передачею для потреб армії Адже такі літаки можуть виконувати функції санітарної авіації, підвозити продукти, інше майно до передової
Вовік Показати IP 10 Листопада 2016 12:32
Ось Микитюк їх і купить. Вдруге!
пілот Показати IP 10 Листопада 2016 15:32
У Микитюка АН-2 ніколи не було!!! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus