USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вимагають посилити нагляд за дітьми у літніх таборах

20 Травня 2014 14:29
Заради того, щоб не допустити виникнення нещасних випадків, більшу увагу присвятити підбору кадрів, які працюють з дітьми під час оздоровчого сезону просять у Держгірпромнагляді.

Про це йшлося під час урядової відеоселекторної наради з питань підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей, що відбулася 20 травня.

«Я просив би усіх звернути увагу на підбір кадрів, які працюють з дітьми, тому що позаминулого року в нас було утоплення виховательки, яка взяла катамаран з групою на озері Світязь. П’ять років тому був нещасний випадок з рятувальником, який мав би виконувати свої функції на воді», - зазначив заступник начальника Територіального управління Держгірпромнагляду у Волинській області Віталій Кондратюк.

З його слів, безпека поділяється на дві частини – безпека оздоровлення дітей та безпека праці працівників літніх таборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
розвінчувач Показати IP 22 Травня 2014 15:04
Вони вимагають хабарі просто так, і ніяких підстав: - позаминулого року - П’ять років Гнати в шию!!!! зазначив заступник начальника Територіального управління Держгірпромнагляду у Волинській області Віталій Кондратюк.- Віталька, Ваші непотрібні папірці, і папірці які треба зібрати (за які треба у лююбому випадку платити), нічого не дають, крім грошей Вам у карман.!!! СРАМНО жити поруч з Вами і Вами подібними!!! Ганьба! Слава Україні! Слава народу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus