USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині просять відремонтувати аварійну школу 19-го століття

18 Травня 2016 16:44
Завершити цьогоріч ремонт покрівлі будівлі школи, стеля у якій «може впасти на голови учнів», закликають депутатів облради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 18 травня.

Член комісії Михайло Імберовський зауважив, що у селі Любохини Старовижівського району школа побудована ще на початку 19-го століття і стеля у будівлі «от-от впаде дітям на голову». Учні навчаються у школі в три зміни, кількість школярів найближчим часом може збільшитися з 300 до 350, тож просять передбачити 1,5 мільйона гривень на добудову школи. Це хочуть зробити для того, аби включити будівлю до списку об’єктів, які фінансуватимуть за кошти державного фонду регіонального розвитку у 2017 році. Накриття школи пропонують профінансувати з вільних залишків бюджету. У майбутньому планують добудувати третій поверх будівлі.

Члени комісії вирішили повернутися до розгляду питання за підсумками виконання обласного бюджету за перше півріччя та профінансувати ремонт покрівлі до кінця року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 18 Травня 2016 17:12
Там будують нову школу?
я Показати IP 18 Травня 2016 19:06
Судячи по сумі так А не краще купити автобус і забирати дітей з дому і возити в Кримне Якихось 2 км і діти в гарній школі ,а гроші потратити на ту ж Кримненську школу Для якогось ремонту чи ще чого
Волинянин Показати IP 19 Травня 2016 08:17
А може всім любохинцям скинутись на ремонт старої школи та толокою її підремонтувати поки держава збере гроші на завершення нової...Мене завжди дивувало одно коли потрібно збудувати в селі церкву чи хату для священника ініціатори обїздять не одну область збираючи гроші а для ремонту чи будівництва школи (для власних дітей) чи хоч якогось медзакладу - це нехай "государство" кошти виділяє...А може варто як на храм збирати, бо там ВАШІ діти будуть вчитись, бо там у ВАШІ "дупи" уколи будуть колоти... І функціонуватимуть ці установи постійно і потрібні вони постійно...а для вірян наймати автобуси як пропонують для дітей щоб возити у Кримне...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus