USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На Волині резервістам розносять повістки на навчання

19 Серпня 2016 14:53
Навчання військових-резервістів, які перебувають у першому резерві, організовують на Волині. Заплановано охопити майже 600 осіб.

Про це повідомив обласний військовий комісар Роман Кулик під час засідання ради оборони області, - інформують у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Зауважимо, днями у волинських ЗМІ з’явилася інформації про вручення повісток військовозобов’язаним, що викликало хвилювання серед громадян.

Зі слів Романа Кулика, на Волині проводять зборову підготовку, й тому оповіщають оперативний резерв.

Голова ОДА Володимир Гунчик наголосив, що про це потрібно сповіщати людей.

«Дуже прошу максимально інформувати громаду про проведення таких навчань, аби не сіяти паніки серед волинян. Проводите збори військовозобов’язаних, які перебувають у першому резерві, то так і кажіть. Інакше люди зроблять власні висновки», - сказав Володимир Гунчик.

Окрім того, у військкоматах розпочали роботу й щодо набору строковиків. Щоправда, поки триває лишень підготовний етап.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 19 Серпня 2016 15:09
Лапша аж звісае, давайте хлопці проснетесь в Донецьку, там зразу будете вчитись....
Суддя Дред Показати IP 19 Серпня 2016 15:47
Гунчик хай сам п..дуе в казарми,портянки нюхати,нехер народ будоражити,св***ота!
Істина до Суддя Дред Показати IP 19 Серпня 2016 16:48
А губернатор сам має двох синів призовного віку. Цікаво чи хто з них отримав повістку та чому не воював раніше? А план "робили" на простих хлопцях. Майже всіх дітей високопосадовців хворь косить... Спитали б ЗМІ про цей факт у нього, а то говорити гарно він вміє ще з комсомолу.
Дємбєль Показати IP 19 Серпня 2016 19:44
В війскоматі видають повістки треба пройти комісію потім із речами зявитись на якийсь полігон. Питаю чому будете вчити ви приїдете і будете один одного вчити. Збори для галочки. І перевірка АТОшників чи можна їх дістати. Схоже що порошенко що полторак живуть у якомусь своєрідно віддаленому суспільстві. Дратувати людей що вміють стріляти це може дорогого вартувати.
пропоную слідуюче Показати IP 19 Серпня 2016 20:20
А скільки у нас протирачів штанів в бюджетних установах, котрі крім перекладання бумажок, надсилання та отримання якихось тупих інформацій, вимагання довідок на довідку про довідку та сидіння за держкошт в соцмережах нічого не роблять? Можливо їм би варто було б поїхати повчитись на військові збори, заодно і скорочення апарату пройшло б (всі ж похворіли б буквально за тиждень на смертельно небезпечні хвороби).
І ще однаа прпозиція до пропоную слідуюче Показати IP 19 Серпня 2016 21:37
А ще більше в нас відставників, які в армії штани протирали, а коли прийшов час захистити країну то миттєво стали інвалідами! А повістки прийшли тим хто був у першій хвилі, тобто хлопцям з 51ї яких зараз переслідує прокуратура. Країна чудес!
Атошник Показати IP 20 Серпня 2016 13:43
Незнаю як хто а я і. Обідно тількі що воїнкомовська не забирають!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus