USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь облаштує постійний пункт пропуску на кордоні з Білоруссю

7 Листопада 2017 10:46
Волинська митниця ДФС профінансує роботи з розробки детального плану території для будівництва постійного пункту пропуску «Доманове» на кордоні з Республікою Білорусь, інформують у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Про це йдеться у розпорядженні Ратнівської райдержадміністрації №283 від 25 жовтня 2017 року «Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва ПП Доманове на території Млинівської сільської ради».

Також у розпорядженні визначено Ратнівську райдержадміністрацію замовником робіт, зобов’язано сектор містобудування та архітектури РДА забезпечити розгляд проекту плану архітектурно-містобудівною радою Волинської облдержадміністрації та провести громадські слухання щодо нього.

Коментуючи документ, начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький зазначив, що Волинь чекала на нього щонайменше 25 років.

З грудня 1992 року, коли відповідно до міжурядової Угоди України та Білорусі про пункти пропуску було вирішено відкрити пункт пропуску Доманове – Мокрани, передбачалася взаємна адаптація прикордонної інфраструктури. Нині з українського боку зона митного контролю розташована на значній віддалі від лінії державного кордону, облаштована за тимчасовою схемою і потребує значних капіталовкладень для належної організації роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus