USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині суд визнав винним лікаря-гінеколога

28 Липня 2014 11:59
Горохівський районний суд визнав лікаря-гінеколога центральної районної лікарні винним у неналежному виконанні обов’язків, що призвело до тяжких наслідків.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як повідомив прокурор Горохівського району Володимир Ющик, у листопаді минулого року до прокуратури району звернулася жінка, яка розповіла, що лікар районної лікарні не надав їй належної медичної допомоги й це призвело до загибелі в її утробі ненародженої дитини.

Відомості про неналежне виконання лікарем обов'язків були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Факт неналежного виконання медиком своїх обов’язків підтвердився в ході досудового розслідування, адже судово-медична експертиза встановила, що внутрішньоутробній загибелі плоду у роділлі можна було запобігти за умови адекватного спостереження за станом плоду і своєчасного родорозрішення.

Вироком суду лікаря, який повністю визнав свою вину і розкаявся у скоєному, позбавили права 3 роки обіймати посаду лікаря-гінеколога.

На підставі Закону України «Про амністію у 2014 році» підсудного звільнено від відбування покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нажаль Показати IP 28 Липня 2014 12:07
Колись по ТВ розповідали подібну історію: у жінки почалися перейми, але плід був дуже крупний, тому пологи природним щляхом були неможливими. У цієї жінки не було грошей і лікар відмовися робити кесарів розтин, мовляв, сама народиш. В результаті жінка отримала важкі травми статевих органів, кровотечу, а дитина стала інвалідом...
мама Показати IP 28 Липня 2014 13:51
кому потрібниий такий вирок,це насмішка над людьми.ГАНЬБА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus