USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У волинській лікарні, де працював гінеколог, якого затримали за сутенерство, не знали про судимості лікаря

2 Червня 2021 14:06
Лікарю-гінекологу, якого було затримано за сутенерство, Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. У лікарні не знали про судимості.

Про це Суспільному розповіла речниця прокуратури області Наталія Мурахевич.

У Цуманській районній лікарні, де працював до затримання лікар, у відповідь на інформаційний запит повідомили, що про попередні судимості гінеколога не знали. Медик Стефанюк В.П. працював у них з 23 квітня. Конкурсу на посаду акушера-гінеколога не проводили.

«Директор лікарні не був попереджений про наявність судимості лікаря», – йдеться у відповіді Цуманської лікарні на інформаційний запит.

В медзакладі додали, що за період роботи скарг з боку пацієнтів на Стефанюка В.П. не було. «Виконував обов’язки сумлінно», – кажуть в лікарні.

Зі слів Наталії Мурахевич, прокурори збираються оскаржувати рішення міськрайонного суду про обрання міри запобіжного заходу. Проситимуть змінити лікарю домашній арешт на тримання під вартою.

Нагадаємо, 31 травня правоохоронці вдруге затримали лікаря-гінеколога, який продовжував займатися сутенерством. Підозрюваний за організацію зустрічі з жінками просив від 800 до 1,5 тисячі гривень. Чоловік бронював готелі й сауни. З кожного клієнта медик отримував свою частину грошової вигоди – від 300 до 500 гривень.

Вперше діяльність лікаря викрили торік в жовтні. Тоді Василю Стефанюку суд присудив умовний термін з випробуванням на три роки. Його звинувачували у сутенерстві. 53-річний медик визнав свою вину. З жіночої консультації обласного центру, де працював до першого затримання, звільнився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 2 Червня 2021 14:30
Брехня. Нетреба нам тут втирати. Любий головний лікар може задля отримання інформації на своїх підлеглих замовити паперову довідку і не тільки про судимість, - йому відповідні служби нададуть компроматеріали до третього людського покоління, навіть напишуть довідку чим раніше займався дідусь с бабусею, були вони комуністами чи бендерівцями. Це тільки НЕПУТЯЩИЙ головний лікар небажає нічого знати про своїх підлеглих.
Анонім до 777 Показати IP 2 Червня 2021 16:01
довідка показує лише незняті та непогашені судимості.
Ккк Показати IP 2 Червня 2021 14:53
Так, а що з справами про його звинувачення у шахрайстві . Іншими, в яких він виступав позичальником, а людей підставляв поручителями??? Цікава фігура.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus