USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині судитимуть посадовця, який продав речдоки

3 Січня 2017 15:59
Посадовцю, який вчинив незаконні дії із речовими доказами, переданими йому на відповідальне зберігання, повідомили про підозру.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волині.

На підставі зібраних доказів слідчими слідчого управління ГУ Нацполіції в області за погодженням із прокурором повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 388 Кримінального кодексу України, директору одного з господарських товариств, який у серпні 2015 року отримав від правоохоронного органу на відповідальне зберігання речовий доказ - 139 т пшениці та 100 т ріпаку - та у подальшому передав його третій особі, приховавши описане майно.

Такі незаконні дії унеможливили виконання рішень судів щодо цього майна.

У провадженні триває досудове розслідування.

Санкцією ж ч.1 ст. 388 Кримінального кодексу України за розтрату, відчуження, приховування, підміну, пошкодження, знищення майна або інші незаконні дії з майном, на яке накладено арешт, із заставленим майном або майном, яке описано, здійснене особою, якій це майно ввірено, караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ААА Показати IP 3 Січня 2017 23:20
А це не Степан Москвич випадково?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus