USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині судитимуть посадовців районного управління юстиції

7 Жовтня 2014 11:59
Посадовці Ківерцівського районного управління юстиції постануть перед судом. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Згідно з повідомленням, прокуратура Волині скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальні акти в кримінальному провадженні про вимагання та одержання неправомірної вигоди завідувачем сектору державної реєстрації нерухомого майна та головним спеціалістом реєстраційної служби Ківерцівського районного управління юстиції у Волинській області.

Досудовим розслідуванням встановлено 18 епізодів злочинної діяльності цих державних службовців, які з 18 червня по 11 вересня 2014 року вимагали та одержали понад 12,6 тисячі гривень неправомірної вигоди від громадян за реєстрацію їх речових прав на нерухоме майно в Ківерцівському районі та виготовлення необхідних документів.

Від займаних посад чиновників районного управління юстиції відсторонено.

Міру ж покарання їм визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2014 15:40
Попередження для Книша... Ходи та оглядайся :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus