USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині відкрили позашкільний інтеграційний центр

26 Червня 2015 13:42
У селі Замлиння Любомльського району відбулося офіційне відкриття позашкільного закладу «Інтеграційний центр Замлиння». Засновником Центру є Релігійна Місія «Карітас-Спес» Луцької дієцезії Римсько-Католицької Церкви, - інформує БУГ.

Захід розпочався урочистим богослужінням за участю духовенства католицької та православної церков. Потому Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Генріх Літвін, керуючий Луцькою дієцезією римсько-католицької церкви єпископ Віталій Скомаровський та радник голови обласної державної адміністрації Микола Пархомук урочисто перерізали стрічку. Це дало старт для інтеграції дітей, молоді та митців трьох держав: України, Польщі та Білорусії.

Серед основних завдань Інтеграційного центру Замлиння є організація відпочинку, культурно-масової та спортивної роботи. І все це з урахуванням релігійних, національних, культурно-історичних традицій, загальнолюдських духовних досягнень і цінностей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus