USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині виділили 80 тисяч на бронежилети бійцям 51 ОМБР

12 Червня 2014 14:44
Ключовим питанням, яке розглядали під час сесії Горохівської райради, було виділення коштів на закупівлю бронежилетів для військовослужбовців.

Під час сесії депутати проголосували за внесення змін до бюджету про виділення 80 тисяч на закупівлю бронежилетів для військовослужбовців 51-ї механізованої бригади.

Зазначимо, під час сесії трапився невеличкий інцидент. Як повідомили у прес-службі Правого сектора Волині, після реєстрації в сесійній залі депутатів, оголосили, що сесія не може бути розпочата через відсутність кворуму.

Згідно з повідомленням, принципово відмовилися реєструватися «батьківщинівці», через те, що у порядку денному не було питання щодо законності перебування на посаді голови райради Леоніда Андрійчука.

Активістам Правого сектору довелося заблокувати вхідні двері до сесійної зали, депутатів таки вмовили зареєструватися.

Сесія таки відбулася - депутати проголосували за внесення змін до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
лучани Показати IP 12 Червня 2014 14:54
Це аж 8 бронежилетів 5го класу
Лучанину Показати IP 12 Червня 2014 15:05
Не 8 а 14, а якби кожна райрада волині по 14 то скільки булоб ? майже 1500 бронежелетів 5-го класу
Рядовий ГОРОХІВЧАНИН Показати IP 12 Червня 2014 15:23
А наша колишня землячка Ващук Катерина єдина з волинських нардепів відмовилася перерахувати свою всього-навсього одноденну зарплату на потреби нашого героїчного війська. Ви подивіться на якому найкрутішому джипі-Тойоті Ващук приїздить до нас на Волинь, хизується перед нами бідними. За які грошики вона купила цю махіну? Та за гроші горохівської судді, яку замість того щоб посадити в тюрму, Катя протягнула суддею "довічно". Та за 50 тисяч "зелених", які отримала від подруги Свєти Соколовської за призначення її начальницею обласної сільгоспінспекції. Так що погрузла Ващук в корупції по саму шию і скоро буде мати чималенькі неприємності - вже ніхто її не спасе від ганьби, навіть сам Курченко з Арбузовим, у фракцію яких вона продалася з такою ганьбою. А ще Катерина Ващук НЕ ГОЛОСУВАЛА за притягнення до кримінальної відповідальності сепаратиста Царьова. Раніше вона голосувала за мовний закон Ківалова-Колісніченка. Отже, вгадайте з трьох разів: СЕПАРАТИСТКА чи НІ наша Почесна Волинянка? Тому наказ депутатам Волиньради може бути лише один: Ващучку треба позбавити звання Почесного Волинянина, яке вона купила у Клімчука і Войтовича.
пан Показати IP 12 Червня 2014 15:39
а пожертви куди п1шли?
Анонім Показати IP 12 Червня 2014 16:21
"Из надежных источников в Киеве стало известно, что СБУ готовит ряд мероприятий, способных радикально изменить отношение общественности к новой украинской власти." Якщо чесно напргають такi новини, надiюсь деза, але ранiше не пiдводили.
гість до Анонім Показати IP 12 Червня 2014 16:57
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 12 Червня 2014 18:33
Правому сектору Волині треба в першу чергу повернути у війська бронежилети, каски і зброю, що награбували в міліціонерів в лютому ц.р.
Штірліц до Лучанин Показати IP 13 Червня 2014 02:14
Ви що! ПС це ж "священна корова" ! Їх неможна рухати! Вони - це як "штурмовики" у раннього Адольфа Алоїзовича. Потім їх спустять в унітаз.
477 Показати IP 13 Червня 2014 15:17
А Горохіівський правий сектор- це взагалі "патріоти" ще ті!!! Один критально-чистий пропрацюва в держ.службі років з 12, "напрацював" собі на магазинчики і дороге авто, яке чомусь справно приховує, а потім раптом перестав "служити кривавій владі"!! Іншого "попросили" із гілки виконавчої влади, заліз по вуха в кредити, а тепер став "патріотом"!!! Іще екземпляр один, відомий перевізник,який полюбляє "махати кулаками", правда і йому в Горохові перепало "на горіхи". А чому оці доблесні "патріоти" не на Сході??? Тонка кишка, чи просто "патріотизм" на цьому скінчився??))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus