USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині – виставка, присвячена українським воїнам

28 Січня 2016 11:16
Виставка, присвячена українським воїнам, триває у Рожищі, – пише Район.Рожище.

«На захист кордонів нашої держави стають справжні чоловіки, які не ухиляються від покладених на них обов’язків», ‒ йдеться в її описі.

Так, відкриття експозиції відбулося 27 січня, коли рівно рік тому у Рожищі попрощалися з героємОлександром Плоцедимом. Сашко воював за єдність та цілісність держави у складі 24-ї окремої механізованої бригади з початку військових дій на Донбасі.

Пам'ять про хлопців, які віддали життя за Україну, живе в наших думках, серцях і.. знімках.

Нагадаємо, що раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що герою з Волині, який стояв за наш мир, відкрили дошку пам’яті.

«На захист кордонів нашої держави стають справжні чоловіки, які не ухиляються від покладених на них обов'язків», – йдеться в описі виставки. Ось вони, Герої – Василь Смолярчук, Олександр Плоцедим, Іван Сотник, Андрій Заєць, Роман Віднічук, Руслан Єлізар'єв...

«Роман Віднічук виховувався у дядька в Рожищі й ходив до 4–ої школи, а Іван Сотник працював начальником виконавчої служби РДА перед тим, як мобілізуватись», – розповідає директор музею Надія Стасюк.

І додає, що експозиція формувалась завдяки небайдужим людям. Зокрема рожищенські самооборонівці передали протитанкову гармату, мама Василя Смолярчука – його форму.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОДИНІ ЗАГИБЛОГО БІЙЦЯ З ВОЛИНІ ПРИДБАЮТЬ КВАРТИРУ

Відвідати виставку «Собою захистили Україну» можна з 09:00 до 18:00 години у робочі дні історико–краєзнавчого музею.

Вихідні дні – субота, неділя. Вхід вільний.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus