USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Найкращим програмістом Волині став син бійця АТО

5 Січня 2016 07:00
Серед молоді Волині визначили найкращого програміста, ним став 22-річний Юрій Куліш, чий батько зараз – у зоні АТО. Про це повідомляє Волинська газета.

«Спочатку треба усвідомити, в чому ти хочеш бути найкращим. Потім треба вчитись щось робити й робити це найкраще. І, звичайно, вибрати собі певний шлях і намагатися йти по ньому та не суперечити самому собі», – таким є секрет успіху Юрія Куліша, визнаного кращим студентом Волині у сфері програмування.

За сприяння управління освіти, науки і молоді облдержадміністрації, молодіжної громадської організації «Студентська Рада Волині», МГО «Студентська республіка», МГО «Volfest» нещодавно у Луцьку відбувся конкурс «Кращий студент Волині – 2015».

У першому етапі конкурсу визначили переможців у семи номінаціях. Студент групи № 53 Волинського коледжу Національного університету харчових технологій Юрій Куліш став кращим студентом Волині у номінації «Студент-програміст». Волинський коледж НУХТ пишається такими студентами і вітає Юрія Куліша з перемогою!

Юрій Куліш – один з найкращих студентів Волинського коледжу НУХТ. Після отримання робітничої професії «Оператор комп’ютерного набору», навчається на відділенні «Інформатика та комп’ютерна техніка» та здобуває спеціальність «Розробка програмного забезпечення». Слід сказати, що всі сесії Юрій здає на відмінно. 2014 року за високі досягнення у навчанні його відзначено іменною стипендією Верховної Ради України. Студент неодноразово брав участь у наукових конференціях та олімпіадах. Юрій має талант програміста, розвинене логічне мислення, здатний створити не тільки хороший, а й якісний програмний продукт. Зокрема, розробив електронну бібліотеку Волинського коледжу НУХТ, а також розробляє сайти на замовлення приватних і комерційних установ та організацій.

Юрій вболіває за свою країну конкретними справами. Зокрема, бере активну участь і у суспільному житті міста Луцька, охороняє громадський порядок. Юра Куліш є добровольцем громадського формування «Варта порядку». І це не випадково, адже його тато, Куліш Юрій Андрійович, який зараз захищає незалежність та єдність нашої країни на Сході, виховав сина справжнім патріотом. Саме таким молодим людям і творити майбутнє.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Межова наголошує: «Для молодих людей, які хочуть здобути вищу освіту, Юрій Куліш – приклад успішного студента, який реалізовує власні таланти, обравши спеціальність до душі. Наша молодь розумна, патріотична, спортивна, підкорює вершини і не зупиняється на досягнутому».

Якщо ви молода людина і маєте бажання йти в ногу з часом, здобувати глибокі знання і бути найкращими фахівцями у своїй галузі, то вас чекають у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій. Дирекція і викладачі коледжу вам допоможуть знайти себе і свою дорогу в житті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
факт Показати IP 5 Січня 2016 08:25
А от до чого тут те, що батько в АТО? Якби був не в АТО, то гірше у хлопця результати були б? :)
Факт до факт Показати IP 5 Січня 2016 18:46
А твій батько де? А ти де? Сцикуни. І не грає ролі де є батько. Прийдіть сюди, померзніть при - 28. Амій син самий кращий, заидуйте сволочі. І він добився сам. А АТО не грає ніякоі ролі ,люди, пойміть.
Анонім Показати IP 5 Січня 2016 08:34
А без батька в АТО син ніяк би не переміг і новина була б непотрібною. Задовбали вже із тим АТО. А чувак молодець!!!
Анонім до Анонім Показати IP 5 Січня 2016 19:00
А ти взагалі сепарська шваль.ідьте сюди героі. Що батько алкаш? Переможи його без батька, сам. Героі х*роові. А мій синГЕРОЙ. Вас охороняє, вчиться, і батьків і людей поважає. Завідуйтє мовчки. На себе подивіться.
Анонім до Анонім Показати IP 7 Січня 2016 01:05
Думку свою формулювати навчись, м*дило. Тоді зможеш людей ображати!!"
Фотін Показати IP 5 Січня 2016 13:59
Молодець!!! А без батька дійсно, важко. В такі моменти, коли ти відповідаєш за сім'ю, формується характер.
Ого Показати IP 5 Січня 2016 14:42
У волинському коледжі Національного університету харчових технологій навчають ІТ і програмування?
Анонім Показати IP 6 Січня 2016 21:50
У славного батька - достойний син.І я так думаю, що батько пішов в окопи, щоб дати можливість сину вчитися
Олекса Вільний Показати IP 18 Січня 2016 12:47
Варта виховує патріотів. Молодець !!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus