USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині засудили іноземців, які організували наркотрафік з країн ЄС

19 Квітня 2018 18:23
Двох наркоторгівців засуджено до одинадцяти та десяти років ув’язнення, інформує прес-служба УСБУ у Волинській області.

Зокрема, засуджено двох громадян однієї з європейських країн за контрабанду та збут наркотичних речовин на території нашої країни.

Правоохоронці встановили, що двоє іноземців організували наркотрафік з країн ЄС до України. Ділки переміщали наркотики через державний кордон України та реалізовували їх на території Волинської області. Оперативники спецслужби задокументували контрабанду та збут зловмисниками в регіоні півкілограма амфетаміну.



У січні 2016 року поблизу митного поста «Устилуг» працівники СБУ затримали наркоторгівців під час спроби збуту двох кілограмів амфетаміну. Слідчі спецслужби провели досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження до суду.

Суд визнав обвинувачених винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді одинадцяти років та шести місяців позбавлення волі з конфіскацією майна та десяти років з конфіскацією майна відповідно.

Апеляційний суд Волинської області залишив рішення суду першої інстанції без змін.

Вирок набув законної сили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus