USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині затримали афганця, який вплав пробрався з Польщі

6 Листопада 2016 14:59
Порушника, який на надувному колі переплив Західний Буг, затримали прикордонники відділу «Новогрузьке» Луцького загону, - йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Чоловіка у мокрому одязі затримали на береговій відмілині річки Західний Буг за кілька сотень метрів від кордону. На собі чоловік, який назвався громадянином Афганістану, ніс гумове коло. Із документів при собі «плавець» мав довідку на тимчасове проживання на території Німеччини. Зі слів затриманого стало відомо, що в Україну він прямував нібито з метою відвідування коханої дівчини, яка проживає у Києві. Громадянина Афганістану затримали на 3-х доби для встановлення обставин правопорушення, складено протокол за статтею 204-1 КУпАП.

Крім того, прикордонники Луцького загону сьогодні вночі виявили чужий документ, по якому порушник прямував через пункт пропуску «Ягодин». Прикордонники встановили, що закордонний паспорт громадянина Бельгії, який надав пасажир поїзда, що їхав до Варшави, не належить пред’явникові. Також попередньо було встановлено, що чоловік є громадянином Гани. Наразі для встановлення особи його затримали терміном на 3 доби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus