USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині змагалися аксакали туризму з усієї України

1 Жовтня 2014 12:16
Кубок України зі спортивного туризму серед ветеранів відбувся на Волині з 26 по 29 вересня.

Організатори Кубка - Міністерств молоді та спорту України, Федерація спортивного туризму України та обласний Центр туризму, спорту та екскурсій.

Учасники змагань – спортсмени-туристи з Києва, Київської, Рівненської та Волинської областей, старші 50 років.

Програма заходу передбачала особисто-командні змагання у трьох видах – пішохідному, велосипедному та водному туризмі.



27 вересня всі глядачі та учасники туристського фестивалю, який проходив у парку культури та відпочинку мали змогу спостерігати як аксакали туризму долали пішохідну «Смугу перешкод», водну дистанції на байдарці, демонстрували вміння фігурного водіння велосипеду.



28 вересня команди долали комплексну дистанцію на території турбази «табір Сонячний», що у селі Гаразджа Луцького району.



У підсумку кубок першості здобула збірна команда ветеранів Волині у складі: Третевича Бориса (майстер спорту), Гнатюка Віталія (КМС), Гуцаленка Володимира (І розряд) – працівників обласного Центру туризму Авдєєва Анатолія, Бондарука Віктора та Гуцаленко Тетяни. Друге місце посіли туристи Київської області, а третє місце дісталось команді з Рівненщини. Переможці та призери отримали грамоти та дипломи Міністерства молоді та спорту України, обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, кубки та пам’ятні жетони.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus