USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волинській митниці – кадрова ротація

13 Листопада 2015 10:59
На Волинській митниці ДФС триває ротація особового складу. Як повідомив виконувач обов’язків начальника митниці Юрій Мацібора, цей процесє проявом боротьби з корупцією на Волинській митниці ДФС.

Він же назвав ротацію інструментом розриву корупційних зв’язків, - інформують у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Зі слів Юрія Мацібори, кожен десятий працівник митниці, серед переміщених на інші посади, належить до керівного складу. «Переведені на інші посади посадовці митниці цілком справляються з поставленими завданнями. Тому маємо підстави вважати, що така кадрова ротація себе виправдала. Окрім того, завдяки кадровим переміщенням морально-психологічний клімат в колективі суттєво покращився», - зазначає Юрій Мацібора.

Окрім ротації особового складу митниці, протягом січня-жовтня 2015 року щодо посадових осіб Волинської митниці ДФС було проведено 33 службових розслідувань та службових перевірок. За неналежне виконання службових обов’язків до 30 посадовців митниці застосовано дисциплінарні стягнення.

Зокрема, догани оголошено 3 посадовцям управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням, 1 посадовцю управління організації митного контролю та оформлення та 25 посадовим особам митних постів. Найбільше доган – 22, оголошено працівникам митного поста «Ягодин».

Через виявлені недоліки двом посадовим особам митниці на рік затримано присвоєння вищого звання.

Як запевнив керівник волинських митників, працівників, які не дбають про свій професійний рівень та не мають належних морально-психологічних якостей, і надалі переводитимуться на посади не пов’язані з митним оформленням.

«Практика обґрунтованого кадрового переміщення посадовців лише позитивно вплинула на стан надходжень до бюджету та жодним чином не позначилася на якості обслуговування суб’єктів ЗЕД», - підсумував Юрій Мацібора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вася Показати IP 13 Листопада 2015 11:58
І кого вже звільнили? Знову самого ідного? Хоч одного начальника звільнили чесно?
вахтер Показати IP 13 Листопада 2015 12:06
Після ротації буде великий бенкет і танці.
Земляк Показати IP 13 Листопада 2015 12:12
Не кровати надо менять в комнате, а проституток !!!
люся Показати IP 13 Листопада 2015 12:23
ага банкет з голими митничками на столі. там вже одна досвід має
Я Показати IP 13 Листопада 2015 13:16
Проведіть їм ротацію з пацанами на сході. Одні на митницю,другі на схід.
Такі да! Показати IP 13 Листопада 2015 14:59
"Як повідомив виконувач обов’язків начальника митниці Юрій Мацібора, цей процесє проявом боротьби з корупцією на Волинській митниці ДФС." - Цей проце є проявом кругообігу гуано в держструктурах України. Хау.
Оленка Показати IP 16 Листопада 2015 18:35
Навести порядок навряд чи вдасться, бо занадто добре налаштована схема. Зеленим коридором мають їхати люди без черги , натомість стоять у черзі по 10- 15 годин, а запаковані цигарками буси їдуть без черги, бо ж у них льготи ( це ж буси самих митників і прикордонників) Одним словом, не платиш ,то стій , як дурник. Фішкарі разом з прикордонниками перевіряють талони, вже скоро будуть з печатками ходити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus