USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На залізничному вокзалі у Луцьку «звільняють заручників». ФОТО

26 Квітня 2016 14:30
На залізничному вокзалі Луцька здійснюють евакуацію людей. По гучномовцю оголосили про підозру на те, що вокзал, можливо, замінований. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

У прес-службі волинської поліції прокоментували, що зараз на вокзалі міста відбуваються навчання силовиків.

Сценарій такий, що бандити взяли в заручники перехожих, і правоохоронці намагаються їх звільнити.

Ініціатор навчань - СБУ, задіяні всі правоохоронні структури.

Як стало відомо журналістам, о 14:10 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у Луцьку замінували залізничний вокзал. Зі слів очевидців, спецслужби оточили привокзальну територію, а усі магазини та підприємства примусово зачинили.

Лучанка Надія, продавець одного з торгівельних кіосків, розповіла: «Поліція наказала негайно зачинитися і покинути територію привокзальної площі. Повідомили, що до 17 години вечора нам нічого тут робити».

Речниця управління СБУ у Волинській області Іванна Поліщук підтвердила, що на території залізничного вокзалу проходить навчання.

«Коордиційна група Антитерористичного центру при УСБУ у Волинській області проводить командне навчання за участю органів національної безпеки в галузі боротьби з тероризмом, а також за участю керівництва залізничного вокзалу», - повідомила Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Просто Показати IP 26 Квітня 2016 16:20
Фігасє в вас там кіно)))
Вася Показати IP 26 Квітня 2016 16:59
Нащо їм автомати дали. Дерев`яні потрібно було дати щоб мало що не трапилось. Даже БТР такій нічо або свіжо покрашене відро або реально нового десь дали і навдягали їх. Нарешті за два роки війни і в нас появились захисники. Будим надіятись що не кіно а в них реально є ружбайки. Молодці. ГПЗ попробуйте захватити.
Захисник ГПЗ до Вася Показати IP 26 Квітня 2016 19:09
ГПЗ так просто не захоплять. В нас добре облаштовані блок-пости. :))
Лотер до Вася Показати IP 26 Квітня 2016 20:08
На ЛПЗ цей БТР вже б повністю розібрали і по частинахх передали хлопцям на передову.
ВАСЯ ТИ ТОЧНО ВАСЯ до Вася Показати IP 26 Квітня 2016 20:49
Шановний! Майже всі хто там сьогодні були присутніми на навчаннях по 2 і 3 рази побували у зоні АТО, притому з самого початку, перший рік війни НГУ у місті взагалі не було видно, тому що завжди були на Сході, і я дуже хотів би побачити на що ви спроможні навіть із дерев'яним автоматом проти умовного противника?
укроп до ВАСЯ ТИ ТОЧНО ВАСЯ Показати IP 27 Квітня 2016 19:39
В зоні АТО на території очищеній ВСУ ходили каву попивали.
паша Показати IP 26 Квітня 2016 20:25
Це справжні автомати а спецеровка вже десьпівтора року вже є ви украйні ви украйні вже давно є нова боєва техніка тільки не всіх військових частинах використовують або нескрісь вона є.
Взяв з volynpost... Показати IP 26 Квітня 2016 22:04
А як до діла дойде то обкакаються як завжди або так як в Донецьку ще й самі все здадуть!!! Якщо хтось забув то можу нагадати - першими на бік ВОРОГА ПЕРЕЙШЛИ ПРАЦІВНИКИ ДОНЕЦЬКОГО СБУ А САМЕ СПЕЦПІДРОЗДІЛ АЛЬФА НА ЧОЛІ З КОМАНДИРОМ Ходаковский під їхнім керування були сформованні нійбіль боєздатні підрозділи СЄПАРАТИСТІВ НА ПОЧАТКУ ПОДІЙ. Доречі І в Луганську першим взяли-здали будівлю УСБУ з повним арсеналом зброї. І ЛЕГЕНДАРНИЙ ДОНЕЦЬКИЙ АЕРОПОРТ ЗДАЛИ СБУШНІКИ - ЧЕРГОВИЙ На терміналі працівник СБУ відкрив усі двері з закодованими електричними замками!!! ТАК МОЖЕ ТРЕБА ДОМА РОЗІБРАТИСЯ ПЕРЕД ТИМ ЯК МОСКВУВ БРАТИ??????
обурена Показати IP 26 Квітня 2016 22:43
такі чмошники чоловічої статі,які тут сидять-в інтернеті,не варті навіть мізинця нацгвардійців,які з самого початку війни захищають вас,дибілів,щоб ви спокійно перед ноутами сиділи. Добровольцями ідіть,покажіть свій характер,сопляки ви
Анонім до обурена Показати IP 26 Квітня 2016 23:40
Знаєм ми ваших нцгвардійців.Половина колишнього Беркуту.На блокпості в Ізюмі знущались над волонтерами.І в любий момент перескочать на сторону ворога.Так, що не треба тут казки розповідати на ніч
анонім-фантаст до Анонім Показати IP 27 Квітня 2016 05:42
Яким Ізюм? То надто близько до лінії фронту, вся нацгвардія далі київської області ніколи не виїжала, а перші бої із сепаратистами прийняли на себе мужні диванні воїни соцмереж та інформаційних порталів
одокласник гвардійця до анонім-фантаст Показати IP 27 Квітня 2016 08:57
Луцькі нацгвардійці на свої очі бачили Савур-могилу, по кілька ротацій провели в зону прямого вогневого контакту, а диванні вояки навряд чи й на карті Донецьк покажуть правильно
Обурений до сліз до обурена Показати IP 27 Квітня 2016 11:06
Може ти підеш,обурена?! Скажи дякую тому поганому дяді х**лу,якби він захотів розгромити нашу краіну,то ні ти і ні я б тут не писали....Так що краще не базікай....А хлопцям респект за навчання!!!
Обурений до сліз до обурена Показати IP 27 Квітня 2016 11:09
Менше треба було скакати на майданах як ма**пи з кастрюлями на голові і не було б цієі війни і живі були б хлопці,які загинули не за народ,а за олігорхів у влади...
Анонім Показати IP 26 Квітня 2016 22:50
Краще б їхали в Одесу на 2 травня., а не тут цирком займались.Там Порошенко вже думає її здавати кацапам
До аноніма Показати IP 27 Квітня 2016 07:58
Ти або москальський троль, або просто м*дак...
нацгвардія Показати IP 27 Квітня 2016 08:31
старшина красавчик
Добре... Показати IP 27 Квітня 2016 08:40
Добре,що це тільки НАВЧАННЯ...А уявіть собі,що насправді,"засланий козачок" приїхав в Луцьк,щоб дійсно підкласти бомбу на вокзалі.І що,ті хто тут більше всього "возмущається" - кричали б: "Дайош Расєя!","Правільно сделалі!"...Був я там,в цей час.Більшість людей,з розумінням сприйняла це дійство і терпеливо спостерігала.Але знайшлась одна,досить "пухлєнькая",молода жіночка,яка з криком і чуть не матюками,накинулась на міліціонера-чому її не пропускають? Терпеливо і ввічливо переконує панянку,що це небезпечно...Ні,як бачимо,наші люди не розуміють,що у нас ВІЙНА,а від ворога можна чекати все, і навіть,будь-якої диверсії...НЕ БУДЬТЕ-Ж БИДЛОМ,БЕРЕЖІТЬ СВОЮ КРАЇНУ,ЇЇ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ,НАШЕ МИРНЕ НЕБО!!!
вася Показати IP 27 Квітня 2016 08:49
вске добре, тільки чому на вокзалі а не на Любомльській митниці, кілька днів тому?
Сергій Показати IP 9 Травня 2016 21:33
На скільки я знаю обличчя військових треба розмивати або замальовувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus