USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На луцькому вокзалі не дають встановити кликуна

23 Травня 2016 16:33
Бронзову скульптурку кликуна – одного з символів міста давно планували встановити на залізничному вокзалі в обласному центрі Волині. Проте дозвіл на встановлення не дає Львівська залізниця, у підпорядкувані якої знаходить вокзал. Про це стало відомо 23 травня під час засідання постійної комісії Луцькради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

На переконання голови комісії Наталії Бунди, кликуна на залізничному вокзалі Луцька не можуть встановити через те, що вокзал підпорядкований Львівській залізниці і керівництво вокзалу не схвалює таких новацій на території залізничної станції. Утім, на її думку, кликун, який би запрошував до Луцька, був би доречним на території залізничної станції.

«Зараз керівництво вокзалу не погоджує нам встановлення кликуна», – запевнила Наталія Бунда. І додала, що є, до того ж, ініціатива відкрити там інформаційний центр, де можна було б, для прикладу, вночі попити кави чи чаю й знати необхідну для себе інформацію.

«Ми знаємо про те, що в Луцьку є така проблема, що туристам, які приїжджають вночі, немає куди подітися. Намагаємося щось з цим зробити, але поки не маємо схвалення з боку керівництва вокзалу», – розповіла голова депутатської комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кликун має стояти Показати IP 23 Травня 2016 17:16
Не з того боку, Наталю, заходиш ! Згадай, як Башкаленко і Ваня Смоленг до львівського колійовця Піха підрулили. Спочатку шукається спільний знаменник, тобто партійна ригприналежність,- і стоять торгові кіоски, як ганьба перед Європою, Мер,правда ,хотів різко заперечити, але якраз в той момент воду пив. А ну, Наталю, розвинь бурну депутатську діяльність, вимети поганою мітлою той хлам з пляжа. Стане місця і для Кликунів, і для Кликух ! А ну поставте разом з мером на місце все те, що не так стоїть !
123 Показати IP 23 Травня 2016 21:22
«Ми знаємо про те, що в Луцьку є така проблема, що туристам, які приїжджають вночі, немає куди подітися-ДУРЕПО-.а ти сама була хоч раз на стЛуцьк в нічний час?
Іван Показати IP 23 Травня 2016 22:25
Правильно роблять, що не дозволяють ставити це опудало. Жах. Діти будуть лякатися. В будинку химер поставте, що біля кірхи.
Лучани Показати IP 17 Травня 2020 22:54
Хіба краще хай поствлять львівці свю залубу ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus