USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На знесення незаконних споруд у Луцьку цьогоріч витратять 1,65 млн

18 Лютого 2019 21:56
На демонтаж і зберігання незаконно встановлених об’єктів у Луцьку скерують 1,65 мільйона гривень.

Відкриті торги через систему публічних закупівель Prozorro 18 лютого оголосив департамент муніципальної варти Луцької міської ради. Пропозиції прийматимуть до 5 березня. Аукціон має розпочатися 6 березня.

Мова йде про демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм, тимчасових споруд, гаражів, кіосків, металевих і дерев’яних конструкцій, господарських споруд (сараїв тощо), парканів, обмежувачів руху, шлагбаумів, балок, запірних планок та інших об’єктів, розміщених без відповідних документів на території міста, з відновленням належного та естетичного рівня благоустрою територій, а також транспортування таких об’єктів на майданчик для тимчасового зберігання.

Загалом за 1,65 мільйона гривень заплановано демонтувати 285 таких об’єктів.

Серед вимог до учасників торгів – наявність майданчика під охороною для зберігання демонтованих об’єктів і необхідної техніки, зокрема крана-маніпулятора вантажопідйомністю до 5 тонн, автокрана двосекційного телескопічного стрілового вантажопідйомністю до 10 тонн, транспортних засобів із різними видами напівпричепів, самоскида, навантажувача, лафери, вантажного мікроавтобуса, газозварювальних апаратів для всіх видів зварювальних робіт, електроінструментів, домкрата, розтяжки, кріплення для транспортування різних видів вантажу тощо.

Демонтувати незаконно розміщені споруди в Луцьку мають до 31 грудня цього року, а зберігати їх планують як мінімум до 2021 року.

Відзначимо, що попередньо департамент муніципальної варти вже оголошував подібний тендер, однак торги не відбулися через недостатню кількість поданих пропозицій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus