USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Першому національному владу показують 95% часу

12 Квітня 2011 16:09
За оцінками інституту соціології Національної академії наук, близько 95% ефірного часу на Першому національному каналі належить представникам чинної влади.
Про це заявила виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар в ефірі телеканалу ТВі, – інформує Українська правда.
«Такої диспропорції не було ще з 2002 року. Новини стали абсолютно стерильними. На це є воля. Відповідальність за це лежить на представниках влади», – підкреслила вона.
Кормі того, за словами Сюмар, ІМІ вважає, що Україна не забезпечує умов для приходу медіа-інвесторів.
«Держава створює умови, створює ринок і відповідає за це... Інвестори, які хотіли тут робити нормальний медіа-ринок, не могли сюди зайти, тому що система, по-перше, залежна, а по-друге, корумпована», – сказала вона.
Згідно з дослідженням Академії української преси та Інституту соціології Національної академії наук України, частка присутності представників влади в ефірі провідних українських телеканалів у лютому становила 84%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus