USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На шахтах Волині з’являться «табакотруси»

10 Травня 2011 09:20
На шахтах державного підприємства «Волиньвугілля» з’являться «табакотруси»: за виявлені порушення вони отримуватимуть премію.
Відродити традицію обшуку шахтарів перед спуском, яка існувала на радянських шахтах до 60-х років минулого століття, вирішили після пожежі, яка у квітні трапилася на шахті №9 Нововолинська. Її причиною стало саме куріння під землею. Про це розповідає Волинська ОДТРК.
Помічник гендиректора ДП «Волиньвугілля» Андрій Развін розповів, що спійманих на курінні звільнятимуть.
«Будуть призначені люди, які перевірятимуть наших працюючих під землею: чи є у них засоби для куріння, сірники, запальнички. Якщо табакотруси виявлять порушення – будуть отримувати суттєву премію. Це питання зараз проробляється. Думаю, в найближчій перспективі такі посади будуть введені, офіційні. Таким чином будемо боротися з проявами куріння», – повідомив Развін.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus