USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині – спад виробництва молока

10 Червня 2013 18:22
Сільгосппідприємства у деяких районах Волині послабили увагу до молочної галузі і допустили зменшення виробництва молока.
Про це повідомив директор департаменту АПР Юрій Горбенко під час відеоселекторної наради в облдержадміністрації 10 червня.
За словами Горбенка, спад виробництва молока спостерігається у Ратнівському, Луцькому та Іваничівському районах. Проте, зауважив, що ця проблема пов’язана не лише з «технологіями», але й зі зменшенням поголів’я великої рогатої худоби. Із цієї проблемою стикнулися у Рожищенському, Ратнівському та Ковельському районах.
Загалом же, інформуючи про роботу АПК за останні 5 місяців, Горбенко розповів, що за станом на 1 червня на Волині виробили сільськогосподарської продукції на 1,178 мільярда гривень. А за темпами зростання виробництва валової продукції область займає стабільно 10 місце в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гіпотеза Показати IP 10 Червня 2013 22:52
Значна частина пасовиськ та сіножатей затоплена. 1. Прогнозується ріст "виробництва" м'яса. 2. На весну Ю.Горбенко буде констатувати ще більш серйозний спад виробництва молока. 3 Якщо журналісти звернуть увагу й співставлять те, що Карпюк говорив у Горохівському технікумі (якщо правильно пам'таю, то йшла мова про ріст поголів'я ВРХ) , то мабуть до весни Горбенко на посаді не добуде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus