USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині безробітні прибиратимуть польські кладовища

7 Квітня 2011 16:57
Польські поховання на території села Засмики Білашівської сільської ради у Ковельському районі впорядковуватимуть спільно працівники сільської ради, центру зайнятості й безробітні.
Таке рішення прийняли 5 квітня під час зустрічі працівників Ковельського міськрайонного центру зайнятості з головами сільських рад щодо виявлення необхідності організації громадських робіт по благоустрою територій, впорядкуванню місць меморіальних поховань, впорядкуванню кладовищ на території Колодяжненської, Любитівської та Білашівської сільських рад. Про це йдеться на сайті Ковельської РДА.
6 квітня відбулася робоча зустріч з настоятелем монастиря при Римо-Католицькому Костелі святої Анни отцем Тадеушем та директором Ковельського міськрайонного центру зайнятості Оленою Комісарук-Марчак щодо узгодження дій з організації громадських робіт благоустрою польського цвинтаря в селі Засмики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus