USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Волині будуть популяризувати сімейні цінності. АФІША

14 Травня 2013 18:44
Луцький Сімейний Форум відбудеться у Луцьку 15-ого травня у Палаці культури міста Луцька за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 1. Він має на меті популяризувати та ствердити традиційні сімейні морально-етичні цінності у суспільстві.

Учасниками Форуму будуть представники інтелігенції міста: працівники освіти, соціальні педагоги, психологи, громадські активісти, релігійні громади, а також всі не байдужі до проблеми стану сім’ї в Україні.

ПРОГРАМА Луцького форуму сім’ї
09:00 – 10:00
Реєстрація учасників, робота виставки.

10:00 – 10:15
Відкриття Форуму, вітальне слово Голови облдержадміністрації та міського голови

10:15 – 10:30
Доповідь №1. Сім’я – найбільша цінність України (Павло Унгурян, голова Всеукраїнського громадського руху «За сім’ю», депутат Верховної Ради України 6 скликання)

11:30 – 10:50
Доповідь №2. Основи ефективної сімейної політики в Україні (Адріан Буковинський, кандидат філософських наук, експерт з питань сімейної політики та сімейних відносин, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я»)

10:50 – 11:10
Доповідь №3. Батьківський рух за збереження сім’ї, дитинства її моральності в суспільстві (Сергій Беляков, доцент Національного університету імені Адмірала Макарова, член Координаційної ради Всеукраїнської громадської організації «Батьківський комітет України»)

11:10 – 11:25
Доповідь №4. Захист прав дитини на виховання в сім'ї (Микола Крикота, голова правління Волинського обласного благодійного фонду «Віра, Надія, Любов»)

11:25 – 11.40
Доповідь №5. Презентація сімейного відеопроекту «Поговоримо про сім’ю» (Сергій Шараєвський, директор продакшн-студії «Правда PRO», координатор «Тижня Подружжя» у Луцьку)

11:40 – 12:30
Відповіді на питання учасників форуму.

12:30 – 12:40
Заключне слово голови Всеукраїнського громадського руху «За сім’ю», депутата Верховної Ради України 6 скликання Павла Унгуряна.

12:40 – 13:10
Прес-коференція

Після Форуму, пишуть організатори на офіційній сторінці спільноти у соціальній мережі Facebook, відбудеться більш неформальне продовження Форуму. Так, приблизно о 15:00 (час уточнять під час заходу) у приміщенні семінарії УПЦ Київського патріархату відбудеться круглий стіл. Організатори запрошують усіх зацікавлених у покращенні роботи у сфері сім’ї у Луцьку та області.

Нагадаємо, 12-ого травня у Луцьку стартував Фестиваль сім’ї,а розпочався він «сімейним парадом».

Довідково:
Луцький Форум сім’ї започаткований Всеукраїнським громадським рухом «За сім’ю» 11 квітня 2012 року у Донецьку циклом обласних Форумів сім’ї в Україні.
Організатором Форуму у Луцьку є громадський рух «За сім’ю» за сприяння Волинської обласної державної адміністрації та Луцької міської ради.
Метою проведення Форумів є консолідація зусиль для сталої співпраці, з питань захисту інституції української сім’ї від деструктивних сил, впливів та явищ, які руйнують українські сімейні цінності та нав’язують українському суспільству аморальне законодавство.
Всеукраїнський громадський рух «За сім’ю» допомагає державі сформувати ефективну сімейну політику України.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus