USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хочуть створити комунальну гендерну установу

30 Червня 2011 16:46
На Волині обіцяють створити обласний комунальний гендерно-ресурсний центр, що буде опікуватись питаннями гендерної нерівності.
Про це розповів заступник голови Волинської облдержадзповівміністрації Олександр Курилюк, – повідомляє УНН.
Створення комунальної гендерної установи – ініціатива обласної влади, яка під головуванням губернатора Бориса Клімчука поставила за мету забезпечити рівні права та можливості чоловіків та жінок на регіональному рівні.
«На утримання центру вже передбачена певна сума коштів з обласного бюджету, вирішується питання із приміщенням. В майбутній установі над дотриманням прав гендерної рівності працюватимуть кваліфіковані спеціалісти», – зауважив Курилюк.
За його словами, для установи вже закуплена необхідна оргтехніка, а керувати центром запросять голову громадської гендерної організації, яка має багаторічний досвід роботи із жінками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Соціал-Націоналіст Показати IP 30 Червня 2011 18:02
Ага. Борис Петрович посилатиме жінок у забій на нововолинські шахти, а чоловіки будуть родити і виховувати дітей.
анонімус Показати IP 30 Червня 2011 18:18
тупа дурня! в європі вже хочуть відмінити поняття "батько" та "мати" тому що вони гендерно принижують жінок. хочете такого щастя? хочете рівності? примусово в армію! урівняти в пенсійному віці! ніяких декретних відпусток!
rs Показати IP 30 Червня 2011 19:48
"..яка під головуванням губернатора Бориса Клімчука поставила за мету забезпечити рівні права та можливості чоловіків та жінок на регіональному рівні. " До відома Бориса Петровича, в Україні рівні права жінок і чоловіків забезпечені Конституцією та нормативними актами. І кожен, хто вважає, що його права порушуються, може звертатись до суду. Так що цей пункт можете сміливо викреслити. А створення для всіх рівних можливостей – це не більше ніж популізм...
Голова громадської гендерної організації Показати IP 30 Червня 2011 20:00
Де можна ознайомитись з функціями та обов’язками цієї "комунально гендерної установи" ?
марко Показати IP 30 Червня 2011 22:46
будуть новіц посади, які обіймуть борині старі знайомі, яким він зобов'язаний. а загалом дай нам, боже, досягти таких хуспізів, як у гендереній політиці, в інших сферах: україна третя в світі. чоловіки поспивалися, от і нема кому керувати. вся надія на бабство. краще створили б реабілітаційний центр длоя чоловіків, боря знає, наскільки воно помічне від запою перливання крові.
Луно Показати IP 1 Липня 2011 01:05
комунальна гендерна політика - це любов комунальників нетрадиційної комунальної орієнтації - Швеця та Кубіцкого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus