USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині люди бунтують проти «продавців смерті»

20 Червня 2013 13:07
Вирішити проблему із продажем сурогатного алкоголю в Турійському районі благають волинську міліцію матері з цього району.

Це прохання озвучила сьогодні, 20 червня, депутат Турійської районної ради Любов Турчинська під час спільного засідання постійних комісій Волинської обласної ради на тему «Про проблему поширення пияцтва та алкоголізму на Волині».

Адресувалося воно начальнику міліції громадської безпеки УМВСУ у Волинській області Володимиру Поліщуку. Після доповіді правоохоронця про стан поширення алкоголізму і пияцтва серед населення області з цим явищем, депутат розповіла про гостру проблему з продажем сурогатного спиртного в Турійському районі, а також попросила Поліщука жорсткіше карати «продавців смерті».

«Ми, матері Турійського району, просимо допомогти у нашому горі – ми хоронимо наших синів і дочок, які вмирають від алкоголю», - з таких слів розпочала свій виступ Любов Турчинська.

За словами Турчинської, торговці беруть на «точках» етиловий спирт, розбавляють його водою і травлять людей. Як переконує депутат, привозять спирт з Ковеля. У місті залізничників спирт також продають вільно – біля залізниці.

«Це бачить міліція, однак не приймає міри, бо має від цього зиск», - вважає жінка. Турчинська розповіла Володимиру Поліщуку історію кількарічної давності - мовляв, на залізничному вокзалі Ковеля чоловік отруївся купленим там же сурогатним алкоголем і життя його врятувати не вдалося.

Як заявила депутат, в Турійську також правоохоронці знають усі «точки» де продають спирт, однак мізерні штрафи та бездіяльність роблять свою справу – люди мруть.

«Ми зверталися куди завгодно, але ніхто нам не допомагає. Терпіти більше не можемо – наші діти виносять із хат усе. Наші сльози не висихають від цієї біди. Ми просимо справедливого закону, тоді спасемо багато наших дітей і не лише на Волині, а й Україні», - констатувала жінка.

Начальнику міліції громадської безпеки УМВСУ у Волинській області Володимир Поліщук пообіцяв перевірити отриману інформацію і вжити дій щодо вирішення проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
очевидно Показати IP 20 Червня 2013 16:05
Невже причина того, що діти деградують, тільки в сурогатах? А самі матері нічого не упустили у вихованні? Суть проблеми - у сім'ях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus