USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Волині побільшало першачків

31 Серпня 2011 11:39
У новому навчальному році на Волині побільшає першокласників – у порівнянні з минулим роком їх стане більше майже на 200.

Про це в ході обласної конференції освітян у вівторок, 30 серпня, розповів начальник управління освіти на науки Волинської ОДА Михайло Попович.

За його словами, в області функціонувало і діє нині 782 денні та 3 вечірні загальноосвітні навчальні заклади.

У новому навчальному році мережа шкіл майже не зміниться, хіба що у місті Луцьку розпочне роботу початкова ланка Луцької приватної спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Скарбниця мудрості», розповів Попович.

Також відновиться робота школи І ступеня у селі Колодниця Ковельського району на 7 учнів, зазначив головний освітянин області.

«В школах навчатиметься понад 127 тисяч учнів, що на 3,3 тисячі більше, ніж було у минулому навчальному році. Тому дещо збільшиться і наповнюваність класів учнями», – зауважив він.

Крім того, Попович повідомив, що цьогоріч до першого класу планується прийняти 12 213 учнів, що на 197 більше, ніж минулоріч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus