USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині проводове радіо хочуть зробити «молодшим»

14 Червня 2011 17:18
У волинській обласній телерадіокомпанії завершується процес об’єднання декількох редакцій в одну, що дасть змогу журналістам ТРК виготовляти новини одночасно для декількох видів ЗМІ.

Про це повідомила генеральний директор компанії Ольга Куліш.

«Ми зараз об’єднали два творчо-виробничих об’єднання - волинську радіостанцію і «Луцьк» в одне ТВО. Сподіваємося, що це об’єднання дасть нову якість і радіостанції «Луцьк» і Волинському радіо. Волинське радіо помолодшає, а радіо «Луцьк» можливо трошки стане соліднішим. Підбірок суто музичних творів буде зменшено, однак збільшуватимешся авторське мовлення», - каже Куліш.

«Це об’єднання напрошувалося давно. Цього року ми проводимо оптимізацію всіх підрозділів. Чисто з адміністративно точки зору це означатиме зменшення начальників, а збільшення творчих одиниць, як працюють на подіях, в ефірі, роблять передачі. Керівників перевели в інші підрозділи в нашій компанії», - зазначає генеральний директор.

Процес об’єднання обох редакцій триває вже з травня, а його результат можна буде відчути восени. Як наслідок, уже наприклад, радіо «Луцьк» збагатилося радіотеатром, які раніше готували журналісти з «Волинського радіо».

«Мені здається, що самі працівники повеселішали від того, що в них з’явилося більше можливості для творчості. Вони не обмежені тими двома годинами на добу, яке є в «Волинського радіо». Водночас ми посилюємо службу інформації. Воно стало окремим творчо-виробничим об’єднанням, а раніше було головною редакцією», - зазначає Куліш.

Цей підрозділ ТВО «Служба інформації ВОДТРК» даватиме інформацію не лише для радіо «Луцьк» і «Волинського радіо», а й буквально через місяць для телеканалу «Нова Волинь».

Довідково:

Конвергенція в журналістиці - процес об’єднання різних за своєю специфікою медіа (інтернет-ЗМІ, друковані періодичні видання, радіо, телебачення), з'єднування бази даних, що дозволяє активніше конкурувати на ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Max Freeman Показати IP 15 Червня 2011 14:06
Этот процесс хорошо отразится на проводном вещании, но не на вещании радио "Луцк"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus