USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині школярі дізнались, як карають неповнолітніх злочинців.ФОТО

20 Листопада 2013 18:21
Любомльський районний підрозділ кримінально-виконавчої інспекції проводить профілактичну роботу зі школярами середніх класів. Про це повідомили у прес-службі управління ДПтС України у Волинській області .

20 листопада Любомльський районний підрозділ кримінально-виконавчої інспекції УДПтСУ у Волинській області спільно із групою кримінальної міліції в справах дітей Любомльського РВ УМВС України у Волинській області та центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді організував та провів лекцію на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх» з учнями 7-9 класів загальноосвітньої школи № 2 міста Любомль.

Оперуповноважений ГКМСД Любомльського РВ УМВС лейтенант міліції Юлія Чишій розповіла школярам про юридичну відповідальність неповнолітніх. Старший інспектор Любомльського районного підрозділу КВІ майор внутрішньої служби Сергій Нікончук ознайомив дітей із роботою кримінально-виконавчої інспекції. Окремо він зупинився на адміністративній та кримінальній відповідальності неповнолітніх, особливостях відбування покарань та адміністративних стягнень, які застосовуються до неповнолітніх. Також фахівець із соціальної роботи Любомльського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Якимлюк ознайомила учнівський колектив із послугами, які надає центр соціальних служб.

Після виступу присутні відповіли на запитання школярів.
Захід провели з метою підвищення правової освіти серед неповнолітніх.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus