USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині скоротили персонал залізничної станції

8 Листопада 2013 11:57
Мешканці Старовижівського району нарікають на скорочення персоналу станції Кримне та незручний графік руху потягу Ковель-Заболоття.

Під час 22-ої сесії облради депутат Валентина Блінова звернулася із запитом до голови облдержадміністрації Бориса Клімчука та начальника Львівської залізниці. З її слів, мешканці села Дубечне та інших сіл Старовижівського району нарікають на скорочення персоналу станції Кримне.

«Вокзал зачинили, люди чекають поїзди просто неба за будь-якої погоди. Руйнується полотно, вириваються шпали, що створює небезпеку для мешканців сіл. Скорочення станції пояснюють нерентабельністю та відсутністю пасажирів. Водночас білоруси створили маршрут Хотислав – Ковель, отже, пасажири ним користуються. Більшість пасажирів – селяни, які їдуть в Ковель, щоб продати сільськогосподарську продукцію», - йдеться у запиті.

Зі слів депутата, графік руху потягу незручний, селяни не встигають продати свою продукцію. Депутат просила допомогти відновити обслуговування станції і змінити графік руху потягу Ковель - Заболоття, щоб це було вигідно людям, а не чиновникам.

Депутати облради не підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
масік Показати IP 8 Листопада 2013 12:12
Депутати приміськими дизелями не їздять.
Anonymous Показати IP 8 Листопада 2013 14:39
ТОВАРИЩИ, маршрутки вот вам выход

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus