USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відбудували клуб, який у 90-ті розібрали до фундаменту

9 Листопада 2013 18:27
Жителі села Байківці Ковельського району дочекалися відкриття сільського клубу. Ініціатива відновити клубне життя в селі належить місцевій громаді та Радошинському сільському голові Дмитру Ковгану. На втілення мрії не пошкодували більше 240 тисяч гривень з місцевого бюджету, а відкриття клубної установи в Байківцях перетворили на справжнє свято пісні та привітань, - інформує «Телевізійний центр Ковель».

Привітати жителів села з пам'ятною подією прибули представники районної влади, самодіяльні артисти.
На новий осередок культури в Байківцях з нетерпінням чекали всі - від малого до великого. Старий сільський клуб, збудований ще в 1953-му році, в буремні 90-і, коли було не до культури, розібрали до фундаменту. А в тому, що через 20 з лишком років в новому сільському клубі знову зазвучала пісня — заслуга всієї громади.
Для потреб закладу передали світлодинамічну установку для проведення дискотек.

Завідувачка клубу Галина Макарчук від імені громади подякувала гостям за подарунки, а артистам - за гарний настрій та пісню. Колишня завідувачка клубу в Байківцях, а нині пенсіонерка Любов Чепенюк та її односельчани не приховують святкового настрою.
Байківці переконані: відтепер на цій сцені завжди звучатиме пісня. А вона, як мовиться, ніколи не дасть нудьгувати і допоможе будувати та жити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus