USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині відкрили безплатну школу журналістики. ФОТО

29 Вересня 2013 09:48
Відкриття безкоштовної Школи журналістики відбулося 28 вересня в Ковелі. На перше заняття завітало 33 бажаючих займатися журналістикою – школярі 9-11 класів. Учасники прослухали першу лекцію – «Вступ до журналістики», ознайомились з критеріями написання статей та мали змогу себе відчути справжніми журналістами під час моделювання прес-конференції з уявним гостем – Бараком Обамою.

«Школа журналістики» - теоретична та практична база для молодих ковельчан, що прагнуть в подальшому працювати у сфері журналістики. Протягом трьох місяців учні «Школи журналістики» отримають теоретичну та практичну базу у сфері ЗМІ, відвідають майстер-класи журналістів-практиків, а також пройдуть стажування у Волинських медіа. Так, лектор, керівник ГО «Молодь ВО!», Лілія Козуб розповіла: «Даний проект націлений виховати нове покоління журналістів, дати їм потрібну базу знань для вступу у профільні університети. Школа дає учням гарний шанс зануритися у світ журналістики, спробувати себе в ролі редакторів, дикторів, репортерів, телеведучих», - сказала пані Лілія.
Заняття будуть проходити щосуботи у школі №7 з 12-00 до 13-30.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus