USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині відзначили свято квітів і врожаю. ФОТО

22 Вересня 2013 16:23
Попри примхи погоди у Ковелі відбулося свято квітів і врожаю. Щоправда, дощ таки вніс свої корективи, тому організаторам довелося дещо нашвидкоруч у програмі заходів змінити.
Наприклад, оглянули осінні квіткові композиції, які готували освітянські, дошкільні та позашкільні заклади, громадські організації, лише за адресами знаходження будівель. Тому членам журі довелося добряче попоходити, щоб побачити і оцінити роботу кожного учасника конкурсу, який цьогоріч носив назву: «Україно, ти – надія жива Кобзаря!», інформує ПроКовель.
Кожен із учасників осінньо-квіткового вернісажу намагався вигадати найцікавіші ідеї створення композиції, над якими працювали як дорослі, так і діти. Приміром, в роботі ковельської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 ім. Лесі Українки члени журі звернули увагу на два великих панно, які виготовлені в маловідомій техніці печворк.
До слова, торік цей освітянський заклад здобув приз глядацьких симпатій.
Колектив загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 запропонував на огляд зменшену копію статуї «Жінка-Берегиня», що знаходиться в Києві на Майдані Незалежності. В образі Берегині постала Оксана Зиблюк - учитель початкових класів цієї школи. Особливо цікавими та різноманітними, на думку журі, видалися роботи колективів дитячих садочків, Палацу учнівської молоді та дитячої художньої школи імені Андроника Лазарчука.
У Ковелі свої осінньо-квіткові композиції представили й навчальні заклади району. Вони розмістилися в Палаці культури і техніки імені Шевченка, що в мікрорайоні Сільмашу.
Результати свята квітів оголосять під час урочистостей з нагоди відзначення професійного свята - Дня учителя. Його, до слова, відзначають щороку у першу неділю жовтня.
А тим часом у центрі Ковеля ярмаркували, де гості та мешканці міста могли придбати за помірними цінами всіляку городину, продукти бджільництва, м'ясо, саджанці дерев, кущів, продукцію переробних підприємств і сільгоспвиробників.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus