USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині визначили кращих видавців. ФОТО

30 Травня 2011 14:43
На Волині підбили підсумки першого етапу конкурсу «Світ волинської книги».
Про це стало відомо 30 травня під час урочистостей з нагоди Дня працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження у Волинській облдержадміністрації, - інформує Волинська правда.
У номінації «Краще поліграфічне виконання книги-2011» дипломами ОДА були нагороджені головний дизайнер поліграфічно-видавничого дому «Твердиня», художній редактор і дизайнер книг Надії Гуменюк «Буслик хоче до Світязя» та Михайла Костюка «Євангелічно-Лютеранська кірха в Луцьку» Юрій Черняк, а також палітурник ПрАТ «Волинська обласна друкарня» Ганна Іщук за виготовлення книги «Духовні піснеспіви «Оранти».
У номінації «Кращий поліграфіст-2011» буди відзначені друкар плоского друку ПрАТ «Волинська обласна друкарня» Василь Роняк за друк книги Віктора Гребенюка «Діяння небожителів».
«Кращим працівником видавництва-2011» став літературний редактор видавництва Волинської єпархії УПЦ КП «Ключі» Віктор Гребенюк за книгу Лесі Українки «Що дасть нам силу?», а також технічний редактор редакційного відділу Волинського національного університету імені Лесі Українки Микола Філіпович та верстальник видавництва «Волинська книга» ПрАТ «Волинська обласна друкарня» Ольга Мельник за книгу Костя Шишка «Писанки».
У номінації «За художнє оформлення-2011» серед кращих були відзначені редактор поліграфічно-видавничого дому «Твердиня» Юлія Дегтярук за книгу Віктора Вербича «У погляді століть» та Полікарпа Шафети «Щоденник без цензури» і дизайнер видавництва «Волинська книга» ПрАТ «Волинська обласна друкарня» Володимир Оверчук за книгу Галини Тарасюк «Ковчег для метеликів».
А в номінації «Кращий працівник книгорозповсюдження-2011» були відзначені продавець-менеджер книготорговельного підприємства «Освіта» Наталія Ключко, оператор маркетингу поліграфічної продукції ВНУ Ніна Скорубська, продавці книгарні «Руніка» Тетяна Позяйкіна і Катерина Близнюк та продавець книгарні «Ваша книга» ПрАТ «Волинська обласна друкарня Ірина Глущук.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus