USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині з недобудованого будинку побуту зроблять школу

14 Листопада 2013 11:40
Реконструкцію двох шкіл у Горохівському районі замовив департамент житлово-комунального господарства та будівництва Волинської облдержадміністрації. На реконструкцію шкіл витратять 29,12 мільйона гривень. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Як йдеться в повідомленні, з цієї суми 22,14 мільйона гривень піде на реконструкцію недобудованого побутового центру під загальноосвітню школу на 176 учнів в селі Журавники. В будівлі мають замінити покрівлю, зробити внутрішнє опорядження, вставити вікна й двері, провести побутові мережі, встановити сантехніку, завезти кухонне обладнання, на територію школи озеленити, зробити ігровий майданчик, спортмайданчики, гімнастичне містечко.

Ще 6,98 мільйона гривень коштуватиме реконструкція школи в селищі Мар’янівка. Окрім реконструкції, до приміщення школи також прибудують спортзал.
Угоди уклали з ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus