USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині засудженим зробили подарунок. ВІДЕО

24 Червня 2013 18:32
Адміністрація колонії зробила подарунок-екскурсію для тих вихованців, хто був кращим у навчанні та поведінці і вже готується до умовно-дострокового звільнення. Хлопці відвідали музей-садибу Лесі Українки в Колодяжному.

«Це виховний захід, і далеко не кожен може бути серед тих, кого відберуть для такої екскурсії. Треба, щоб таке бажання і стремління мав сам засуджений. Ну а ми, як адміністрація колонії, завжди підтримаємо таке бажання. Уже завтра ці вихованці будуть повноцінними членами нашого суспільства. Тому до соціальної адаптації їх слід готувати вже сьогодні...», - говорить начальник Ковельської виховної колонії Іван Абрамчук.

«Ці четверо молодих хлопців, яких ми сьогодні привезли на екскурсію в музей, вони не з Волині, а з інших регіонів України. І це для них гарний шанс, бо невідомо, чи ще коли-небудь вони матимуть змогу побувати тут, в Колодяжному. Я думаю, це дуже позитивний момент у їхньому житті», - каже голова спостережної комісії Ковельської міської ради Михайло Гетьман.

Олександр Григоряк - родом з Чернівецької області. Твочість Лесі Українки вивчав у школі, яку закінчував уже в колонії.
«Емоції лише позитивні. Я багато нового дізнався для себе і, сподіваюсь, хлопці теж. Тому ми хочемо подякувати всім, хто надав нам таку можливість побувати в такому гарному місці, де жила і творила наша славетна поетеса Леся Українка...», - ділиться враженнями вихованець Ковельської виховної колонії Олександр Григоряк.

А ще спеціально для хлопців провів бесіду та читав поезію ковельський літератор і краєзнавець Анатолій Семенюк.

Адміністрація колонії хоче, аби досвід таких «духовних відряджень» для кращих вихованців пенітенціарної установи мав продовження. І вже думає про екскурсії до Почаєва та Києво-Печерської лаври.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus