USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині затримали контрабандний військовий одяг

24 Червня 2011 15:18
У пункті пропуску «Ягодин» митники затримали вантажний автомобіль «Рено», який незаконно перевозив з Бельгії через Республіку Польща до України одяг військового призначення країн НАТО.
Згідно з товаросупровідними документами, в авто переміщувався вантаж «одяг та взуття, що були у використанні» загальною вагою 21,8 тонни та вартістю 7,8 тисячі доларів США. Про це повідомляє МАІР із посиланням на прес-службу Держмитслужби.
Проте під час проведення митного контролю працівники митниці виявили, що серед пакунків з вживаним одягом у причепі вантажного автомобіля знаходиться одяг військового призначення країн НАТО, а також інше військове спорядження, зокрема каски, палатки, плащ-палатки, військові жилети.
Відповідно до висновків торгово-промислової палати у Волинській області, одяг та предмети військового призначення, які не були зазначені в товаросупровідних документах, не містили слідів використання і не можуть бути віднесені до категорії таких, що використовувалися.
Прихований товар містився серед заявленого в задній частині причепа. Доступ до нього став можливий тільки після часткового вивантаження товару.
Складено протокол про порушення митних правил за ознаками статті 352 Митного кодексу України.
Товар та причіп, у якому переміщувався прихований від митного контролю товар, вилучені.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 24 Червня 2011 22:11
Блін, а я так хотів НАТОвський камуфляж...)))
tatarynb до Роман Показати IP 25 Червня 2011 00:53
от гади... новий секонд не дозоляють везти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus