USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині з’являться центри профтехосвіти

21 Червня 2011 14:56
Профтехнічні навчальні заклади Волині об’єднають у центри.
Про це повідомив заступник начальника управління освіти Георгій Грушка, – інформують Відомості.UA.
За його словами, проривом у профтехосвіті є прийняття цільової Програми розвитку профтехосвіти на 2011-15 роки, яка передбачає створення центрів профтехосвіти.
«Ми просили 7 центрів, але нам затвердили тільки 6, – розповів посадовець. – В тому числі 2 центри для підготовки кадрів для агропромислового комплексу на базі Колківського вищого професійного училища і на базі Оваднівського професійного ліцею. Але це буде у 2014-му і 2015-му роках. Три центри по промисловості відкриються – два у 2013-му, один у 2015-му році і один по будівництву – у 2013 році».
Як запевняє Грушка, Буде проведена оптимізація, об’єднання, визначені заклади, буде забезпечено нову техніку, нові технології.
«Для цього з бюджету виділено 7,2 мільйона гривень – це небагато, враховуючи вартість нової техніки», – додав він.
За словами чиновника, у липні вже визначать всі навчальні заклади, на базі яких буде створено центри, а у серпні – перелік обладнання, яким будуть укомплектовані ці центри. До жовтня місяця стоїть завдання розробити Регіональну програму розвитку профтехосвіти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus